Autovrije zondag in Beveren 2023

Naar jaarlijkse gewoonte, hield Beveren in de week van de mobiliteit hun autovrije zondag. Aarzelend kwam de zon in de namiddag door de wolken breken en de inwoners van Beveren vonden hun weg naar het autovrije gebied.

Naast de andere leuke activiteiten, stonden wij er opnieuw met onze Dode hoek simulatie, promillebrillen en infostand met quiz. De deelnemers aan de quiz maakten kans op een leuke goodie bag. We konden vier mensen blij maken met een prijs.

En voor de rest, enkel blije gezichten. Onze speciale dank naar Volvo De Keulenaer.

Augustijnfeesten in Kluizen

Onder een stralende zon konden de inwoners van Kluizen en omstreken genieten van de Kunsten- en ambachtenmarkt op zondag 25 juni. Ook wij waren van de partij met de dode hoek simulatie, promillebrillen, infostand en quiz.

Ook dit jaar konden we enkele deelnemers aan onze quiz blij maken met een goodie bag. Een geslaagde dag! Hieronder enkele sfeerfoto’s

Aanbod voor scholen: 20% korting dankzij VSV

De subsidie van VSV via de Slimme mobiele scholen is voorbij. We kunnen echter melden dat onze producten in aanmerking komen voor 20% korting.

Hoe werkt het?

Autovrije zondag in Poperinge

Op zondag 2 oktober werd Poperinge autovrij. De ideale gelegenheid om de stad te voet of met de fiets te ontdekken. Er waren tal van activiteiten. Ook wij waren er bij met onze dode hoek simulatie, promillebrillen en infostand met quiz.

De reacties waren zeer positief. Voor ons alvast een geslaagde namiddag. Speciale dank aan Garage Coppenolle BVBA voor de wagen.

Garage Coppenolle

Beveren werd autovrij, wij waren er bij

Een traditie tijdens de week van de mobiliteit, de autovrije zondag. Ook dit jaar waren we van de partij. Deze keer opnieuw in Beveren waar naast onze dode hoek simulatie, promillebrillen en quiz nog tal van andere activiteiten te doen waren.

Heb je ons gemist? Op 2 oktober kan je ons in Poperinge vinden en wie weet volgend jaar opnieuw in Beveren…

Enkele foto’s vind je hieronder. Onze speciale dank aan Volvo De Keulenaer voor het gebruik van de wagen.

Volvo De Keulenaer

Augustijnfeesten in Kluizen

Voor het eerst was TFSR vzw aanwezig op de ambachtenmarkt tijdens de Augustijnfeesten in Kluizen. De vele aanwezigen konden deelnemen aan onze quiz waar 3 gelukkige winnaars met een goodie bag naar huis gingen. Ook onze dode hoek simulatie en promillebrillen waren mee! Plezier gecombineerd met een woordje uitleg over veilig in het verkeer…

Wat ons betreft wat het niet de laatste keer. Hieronder kan je enkele foto’s bekijken.

Run for Emilie 2022

Paasmaandag, een stralend zonnetje, vele lopers en … TFSR op de Run for Emilie. Wij konden de aanwezigen wat bijleren over het verkeer dankzij onze quiz. 3 gelukkigen wonnen een goodie bag met enkele leuke spulletjes.

Bij onze buren kon je promillebrillen proberen of met een VR-bril de dode hoek leren kennen bij een vrachtwagen.

Hopelijk tot volgend jaar! En … Don’t drink and drive, please

Infopakket alcohol bij VMS Sint-Michiel te Roeselare

De 6e jaars van de Vrije Middelbare School Sint-Michiel in Roeselare kregen op donderdagvoormiddag 24 februari een aantal workshops rond verkeer. Naast een tuimelwagen en een sessie over afleidingen in het verkeer, mochten wij het infopakket alcohol geven.

De leerlingen werden ondergedompeld in de wereld van alcohol, we werden – virtueel – dronken en terug nuchter. Op het einde van de presentatie kwamen de promillebrillen boven…