Autovrije zondag in Poperinge

Onder een stralende zon en de torens van het stadhuis van Poperinge, waren wij ook te gast op de auto vrije zondag.

Dankzij de auto van garage Coppenolle konden we de bezoekers uitleg geven over de dode hoek. Ons parcours met de promillebrillen werd druk belopen en onze tent liep vol met mensen op zoek naar de juiste antwoorden van de quiz.

Een geslaagde zondagnamiddag! Hieronder vind je enkele foto’s.

Autovrije zondag in Beveren 2023

Naar jaarlijkse gewoonte, hield Beveren in de week van de mobiliteit hun autovrije zondag. Aarzelend kwam de zon in de namiddag door de wolken breken en de inwoners van Beveren vonden hun weg naar het autovrije gebied.

Naast de andere leuke activiteiten, stonden wij er opnieuw met onze Dode hoek simulatie, promillebrillen en infostand met quiz. De deelnemers aan de quiz maakten kans op een leuke goodie bag. We konden vier mensen blij maken met een prijs.

En voor de rest, enkel blije gezichten. Onze speciale dank naar Volvo De Keulenaer.

Augustijnfeesten in Kluizen

Onder een stralende zon konden de inwoners van Kluizen en omstreken genieten van de Kunsten- en ambachtenmarkt op zondag 25 juni. Ook wij waren van de partij met de dode hoek simulatie, promillebrillen, infostand en quiz.

Ook dit jaar konden we enkele deelnemers aan onze quiz blij maken met een goodie bag. Een geslaagde dag! Hieronder enkele sfeerfoto’s

Aanbod voor scholen: 20% korting dankzij VSV

De subsidie van VSV via de Slimme mobiele scholen is voorbij. We kunnen echter melden dat onze producten in aanmerking komen voor 20% korting.

Hoe werkt het?

Autovrije zondag in Poperinge

Op zondag 2 oktober werd Poperinge autovrij. De ideale gelegenheid om de stad te voet of met de fiets te ontdekken. Er waren tal van activiteiten. Ook wij waren er bij met onze dode hoek simulatie, promillebrillen en infostand met quiz.

De reacties waren zeer positief. Voor ons alvast een geslaagde namiddag. Speciale dank aan Garage Coppenolle BVBA voor de wagen.

Garage Coppenolle