Dats24

partner-dats24-fotoSlim tanken is tanken voor zeer lage prijzen maar evenzeer zorg dragen voor de leefomgeving, aandacht hebben voor verkeersveiligheid en optimaal gebruik maken van brandstofsparende tips & tricks.

Als milieubewuste brandstofleverancier helpt DATS 24 zijn klanten slim om te gaan met hun voertuig en mobiliteit. Elke bestuurder kan de impact op het milieu beperken. Zo pompen klanten bij DATS 24 hun banden gratis op. Met een correcte bandenspanning rijdt een voertuig immers veiliger én zuiniger. Slim omgaan met je mobiliteit betekent ook budgetvriendelijker rijden. Goed voor het milieu en je portemonnee.

DATS 24 maakt deel uit van Colruyt Groep, en beantwoordt volop aan de waarden van de groep. Binnen onze invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen, besteden we graag veel aandacht aan verkeersveiligheid. Zo adviseren we onze eigen klanten over verkeersveiligheid. Tegelijkertijd ondersteunen we op actieve wijze organisaties zoals XIU-vzw, de Vlaamse Stichting Verkeerskunde en TFSR vzw in hun missie.

Aangezien aardgas voor voertuigen (CNG) als brandstof vandaag het best economie huwt met ecologie, vervullen we volop onze pioniersrol met de lancering ervan in België. DATS 24 ontwikkelt het eerste commerciële landelijke netwerk aardgas-tankstations in België.

Meer weten?

Website Dats 24.
Informatie over CNG bij Dats 24.
CNG op Wikipedia.

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.